Want your
own Fotopage?








 
Zahiela Zahari FotoPage
[IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y74/zahiela/P1010224.jpg[/IMG]
By: eila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Sep-2007 03:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan adikku...MOhd Nizam Dan Norfazila

 
 
 
View all 20 photos...
Pada 2hb September 2007 iaitu hari Ahad telah berlangsungnya majlis menyambut menantu yang diadakan di Perkarangan Dewan Palma Jaya Perdana, Paroi Jaya.

Mase pengantin tiba..hujan rahmat turun dengan lebatnya..lepas hujan reda..orang plak datang serbu..uii..tak cukup kaki tangan rase cam nak terbang je...time tu...
terima kasih banyak2 pada ahli pekida yang banyak menolong menjayakan majlis..
gambar2 di ambil oleh Rolandhashim...andaman dr TH Collection..biasela..macam aku dulu..amik kat ipar aku...

Semoga adik aku bahagia dan bertambah matang dalam menempuh alam baru ni....
walaupun banyak dugaan yang melanda..akhirnya..selesai jugak majlis dan kami redha dengan apa jua yang berlaku....

okla..enjoy the pic...
diorg kawen seminggu sebelum pose..hehe..sabar je la ye dik!!



PELAMIN DI LUAR DEWAN...



IJAM & EILA



ONE FAMILY..KECUALI ABG SULUNG YANG BERADA SI SARAWAK..TAK BALIK SEBAB ANAK DIE UPSR..



ORANG KUAT YANG BANYAK MEMBANTU..PEKIDA..TASK FORCE


Tuesday, 21-Aug-2007 05:37 Email | Share | | Bookmark
Mohd Izzuiddin Putra Jumat

 
 
 
View all 6 photos...
ha..ni la die nama anak buah aku yang ke berapa aku pun tak tau..
akak ipar aku yg bersalin..merangkap kakak ipar sulung...family hubby aku...
erm...dah 4 anak die..sumer hero daa...

mase aku dtg umah die..Putra lam pantang..
amboi..idung die mancung woo..mase ni..lam pantang lagi dah asyik gelak je..takde suara..hehe..
ujung minggu lepas masa p melaka tu..
mlm tu tdo umah kak ipar aku sebelum bertolak ke Johor utk kenduri umah Zam tu...
ni die...Putra dah besar..syokle wat main..kali ni die dah kuarkan suara..huhuhu..
syok dengar die gelak..terkekek2..isk..geram!!





Tuesday, 21-Aug-2007 02:21 Email | Share | | Bookmark
jadual hujung minggu..

Intan dan Suami
 
Zam & Ana
View all 10 photos...
minggu ni..aku berjln ke melaka...ade 2 kenduri kawen kat situ...
1st..kenduri kawan baik aku masa kat UUM..
intan & suami..selamat pengantin baru....



then ke opismate wedding..
diorg ni bercinta satu opis..tp lain2 department la...
sorang cikgu..sorang lagi keje lam opis..
so..okle tu kan...hehe...

to Ana and Zam...
'selamat pengantin baru'..
aku harap korang semua...bahagia dan cepat dapat baby!!





dana ahad ke rumah Zam plak...
ujan rahmat time ni..tp panten tetap menten cun..hehe



Monday, 16-Jul-2007 02:41 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawen lagi...

 
 
 
View all 8 photos...
erm...minggu ni banyak tul jemputan kawen..seronok tgk org kawen ni..
teringat zamn aku kawen dulu...
pakai baju cantik2..jadi perhatian org..wah..malu ade..suke pun ader...

kali ni aku sempat pegi 2 tempat je..walaupun ade 4 jemputan..
kite pegi yg dekat je la....

1st..ke perkahwinan jiran aku...
dulu kecik2 selalu le..jadi rakan sepermainan...

SELAMAT PENGANTIN BARU...ALONG AYIN & KAK NONI...

juga tak lupa kepada kawan baik aku mase sekolah tadika sampai le sekolah menengah...
tetap mantain cam dulu2 jugak....
dapat wife pun..dekat2 ngan umah aku jek..
hehe....

SELAMAT PENGANTIN BARU....RAZAK & LELA...
MOGA KORANG BAHAGIA DAN DAPAT BABY CEPAT2....

okla...aku tak byk gambar..just paste ape yg ader..ok...
enjoy!!






Wednesday, 11-Jul-2007 09:26 Email | Share | | Bookmark
7-7-07..NSSDC Brainstroming session..

 
 
 
View all 18 photos...
hai all..
pada hari bertarikh unik ni..7-7-07..bos aku wat brainstroming session...hari sabtu..kat spanish villa resort & spa...erm..hari sabtu..hari tak keje..so..disebabkan sume kena hadir sesi ni..so..sume diberi..cuti ganti sehari..yahooo....syok...
citer pasal planning & future needs..presented by our HOD la...merangkap manager masing2...
so..kami yg bdk2 bawahan ni..dtg utk mkn je....

hari tu..br terserlah kebulatan muka aku..betulla kata hubby aku.perubahan ketara aku ni..isk..takleh jadi..walaupun die tak bg aku diet..akan ku usahakan diam2....

tak byk gambar le..tak sempat nak turun ke swimming pool dan taman die...sempat p gim je..hehe
ok..happy viewing!!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net